Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+
(0226) 31 44 30

Deze zorgappartementen hebben een ruime woonkamer met een moderne open keuken. Verder beschikt de woning over een of twee slaapkamers en een luxe badkamer met wc, douche en wastafel. Qua indeling zijn de zorgappartementen allemaal verschillend, waardoor sommige zorgappartementen over een balkon of terras beschikken. Bekijk hieronder foto’s en plattegronden van enkele zorgappartementen. Heeft u interesse? Dan kunt u zich hieronder inschrijven. Wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

We zijn blij met de vrijwilligers die net dat extraatje kunnen doen samen met een bewoner. Wanneer een bewoner een wens heeft, denk aan een wandeling buiten of even naar het winkelcentrum, dan kunnen we een beroep doen op één van onze vrijwilligers.

Wensen en gewoonten van onze bewoners brengen we in de eerste weken na de verhuizing naar Horizon in kaart. Dat doen we door samen met de bewoner en familie een levensboek te maken. We willen bewoners graag ondersteunen in het leven zoals zij dat willen leiden en zoveel mogelijk zichzelf mogen en kunnen zijn.

Aanvragen indicatie CIZ

Voor informatie en het aanvragen van een CIZ indicatie verwijzen wij u naar https://www.ciz.nl/aanvraag-doen

Kosten

U kunt voor rekening van de Wet Langdurige Zorg in Horizon Zorgcentrum wonen en zorg ontvangen. Wel betaalt u mee aan de kosten door middel van de eigen bijdrage WLZ. Deze bijdrage is wettelijk verplicht. Hoeveel u betaald aan eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Op de website www.zorgrekenen.nl kunt u inzien hoe hoog uw eigen bijdrage is.

Horizon Zorgcentrum is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Horizon Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Back To Top