Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+
(0226) 31 44 30

Hoi ik ben Susan Huibers, 45 jaar, en getrouwd met Jacco en moeder van 2 kinderen. Ik doe de combinatie opleiding MMZ/ VIG aan het horizon college. Ik ga nu naar mijn 2e jaar. Na 21 jaar op kantoor gewerkt te hebben was ik toe aan iets heel anders. Het verzorgende heeft er bij mij altijd wel in gezeten, en nadat ik verhuisd was en tegenover Horizon kwam te wonen, vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats! Ik heb een paar dagen mee gelopen in huis en wist het toen zeker, ik wilde bij Horizon werken! Het kleinschalige van Horizon vind ik erg fijn, korte lijntjes, en daarbij komt dat de visie van Horizon mij erg aanspreekt. Over 2 jaar hoop ik mijn diploma in handen te hebben, en wie weet ga ik nog wel voor verpleegkundige. Ik zie in ieder geval mijn toekomst bij Horizon rooskleurig in.

Een vriendelijke groet,

Susan Huibers

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Hoi,

Ik ben Monique, getrouwd en heb 3 kinderen.

Ik doe een Fieldlab opleiding via het zorgcentrum op het Horizon college. Het is een combinatie van werken en leren.
Deze opleiding duurt twee jaar en dan hoop ik mijn diploma Verzorgende ig te halen. Mijn werkplek is nauw betrokken bij school, alle opdrachten die ik moet doen kan ik op de werkvloer uitvoeren met behulp van de werkbegeleider. De opleiding vraagt een actieve en zelfstandige werkhouding, maar met de ondersteuning van collega’s en werkbegeleiders is het goed te doen. Plannen is het keyword.
Voorheen werkte ik veel in een winkel en was de laatste 5 jaar winkelmanager in een kledingwinkel. Ik was op zoek naar een rustigere werkplek waar mensen respect voor elkaar hebben en vriendelijk zijn, die heb ik gevonden in Horizon zorgcentrum! Het kleinschalig wonen, de zorg en het ‘ons kent ons’ past heel goed bij mij. Ik heb nu op verschillende afdelingen geholpen en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet een favoriet heb. Na mijn opleiding blijf ik nog lekker in Horizon zorgcentrum en we zien verder wel wat er op mijn pad komt.

Tot ziens!
Monique Hofman

 

Horizon Zorgcentrum is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Horizon Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Back To Top