Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+
(0226) 31 44 30

De Protestants Christelijke Stichting voor Woningen voor Ouderen is in 1975 gestart met het aanbieden van zorgappartementen in Broek op Langedijk. Met als doel om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. De zorgappartementen bevinden zich op Boeier 40 tot en met 74. De zorgappartementen liggen centraal in Broek op Langedijk en op loopafstand van diverse voorzieningen zoals winkelcentrum Broekerveiling.

Visie

De Protestants Christelijke Stichting voor Woningen voor Ouderen heeft als doel om ouderen woningen aan te bieden waar zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Het wonen in een vertrouwde omgeving en de mate van zelfstandigheid draagt namelijk bij aan een betere kwaliteit van leven.

Plattegronden zorgappartementen Boeier 40-74

Hieronder vindt u een selectie van vier plattegronden van vier verschillende zorgappartementen. Sommige zorgappartementen hebben één of twee slaapkamers en beschikken wel of niet over een balkon of terras.

Impressie zorgappartementen Boeier 40-74

Aanvragen indicatie CIZ

Voor informatie en het aanvragen van een CIZ indicatie verwijzen wij u naar https://www.ciz.nl/aanvraag-doen

Kosten

U kunt voor rekening van de Wet Langdurige Zorg in Horizon Zorgcentrum wonen en zorg ontvangen. Wel betaalt u mee aan de kosten door middel van de eigen bijdrage WLZ. Deze bijdrage is wettelijk verplicht. Hoeveel u betaalt aan eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Op de website www.zorgrekenen.nl kunt u inzien hoe hoog uw eigen bijdrage is.

U kunt voor meer informatie of een rondleiding ook direct contact opnemen met Horizon Zorgcentrum door te bellen naar 0226-314430 of e-mailen via info@horizonzorgcentrum.nl.

Horizon Zorgcentrum is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Horizon Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Back To Top