Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+
(0226) 31 44 30

U kunt onze waarderingen terug vinden op de Zorgkaart.

Uitkomst cliënttevredenheidsonderzoek Horizon Thuiszorg

Ieder voorjaar nodigen wij klanten van de thuiszorg uit om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek over onze zorg- en dienstverlening. Het tevredenheidsonderzoek werd uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Wij zijn blij dat veel van onze klanten meedoen aan dit onderzoek. De informatie die met ons is gedeeld stelt ons in staat onze zorg- en dienstverlening te verbeteren en dat doen we graag! Tegelijkertijd geven de uitkomsten ook inzicht in de punten waarover onze klanten tevreden zijn.

Een overzichtelijke samenvatting van de resultaten vindt u hier.

Uitkomst cliënttevredenheidsonderzoek  Horizon Zorgcentrum

Ieder najaar nodigen wij bewoners en cliëntvertegenwoordigers uit om deel te nemen aan het tevredenheidsonderzoek over onze zorg- en dienstverlening.  Het tevredenheidsonderzoek werd uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Wij zijn blij dat veel van onze bewoners en cliëntvertegenwoordigers meedoen aan dit onderzoek. De informatie die met ons is gedeeld stelt ons in staat onze zorg- en dienstverlening te verbeteren en dat doen we graag! Tegelijkertijd geven de uitkomsten ook inzicht in de punten waarover onze klanten tevreden zijn.

Een overzichtelijke samenvatting van de resultaten vindt u hier en hier.

Horizon Zorgcentrum is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Horizon Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Back To Top