Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+
(0226) 31 44 30

U kunt onze waarderingen terug vinden op de Zorgkaart.

Uitkomst cliënttevredenheidsonderzoek 2021 Horizon Thuiszorg

In april van dit jaar heeft u als klant van de thuiszorg meegewerkt aan een interview waarin u gevraagd werd naar uw tevredenheid over onze zorg- en dienstverlening. Het tevredenheidsonderzoek werd uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

We zijn blij dat meer dan de helft van u ingegaan is op onze uitnodiging. De informatie die u met ons heeft gedeeld stelt ons in staat onze zorg- en dienstverlening te verbeteren en dat doen we graag! Tegelijkertijd geven de uitkomsten ook inzicht in de punten waarover u tevreden bent.

Een overzichtelijke samenvatting van de resultaten vindt u hier.

Uitkomst cliënttevredenheidsonderzoek 2020 Horizon Zorgcentrum

In december van het vorige jaar heeft u als bewoner van Horizon Zorgcentrum meegewerkt aan een interview en als vertegenwoordiger heeft u een vragenlijst ingevuld waarin u gevraagd werd naar uw tevredenheid over de zorg- en dienstverlening die wij bieden. Het tevredenheidsonderzoek werd uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

We zijn blij met de hoge respons op de uitnodigingen die zijn verstuurd. De informatie die u met ons heeft gedeeld stelt ons in staat onze zorg- en dienstverlening te verbeteren en dat doen we graag! Tegelijkertijd geven de uitkomsten ook inzicht in de punten waarover u tevreden bent.

Een overzichtelijke samenvatting van de resultaten vindt u hier.

Horizon Zorgcentrum is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Horizon Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Back To Top