Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+
(0226) 31 44 30

Rondleiding

Tijdens het kennismakingsgesprek informeren wij u over ons zorgcentrum en de eventuele wachtlijst. Wanneer u een rondleiding wilt, dan doen wij dat graag. Wij laten u ons zorgcentrum zien en bezichtigen onder meer een appartement. Bij een volledige bezetting van alle kamers nemen wij contact met u op zodra er ruimte beschikbaar komt. Op de dag van opname krijgt u met uw familie een rondleiding van uw contactverzorgende, waarbij u kennis maakt met alle faciliteiten die Horizon biedt.

Aanvragen indicatie CIZ

Voor informatie en het aanvragen van een CIZ indicatie verwijzen wij u naar https://www.ciz.nl/aanvraag-doen

Kosten

U kunt voor rekening van de Wet Langdurige Zorg in Horizon Zorgcentrum wonen en zorg ontvangen. Wel betaalt u mee aan de kosten door middel van de eigen bijdrage WLZ. Deze bijdrage is wettelijk verplicht. Hoeveel u betaalt aan eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Op de website www.zorgrekenen.nl kunt u inzien hoe hoog uw eigen bijdrage is.

U kunt voor meer informatie of een rondleiding ook direct contact opnemen met Horizon Zorgcentrum door te bellen naar 0226-314430 of e-mailen via info@horizonzorgcentrum.nl.

 

Zorgverzekering
Iedere Nederlander behoort een eigen zorgverzekering af te sluiten. Dit is wettelijk vastgelegd en nodig voor bijvoorbeeld een verblijf in een ziekenhuis. Dit geldt ook voor de bewoners van Horizon Zorgcentrum.

Wanneer u verblijf met behandeling ontvangt, is een groot deel van uw aanvullende zorgverzekering niet meer nodig. Een aantal kosten (bijvoorbeeld kosten voor tandarts en paramedische zorg) betaalt Horizon dan voor u. Uw verzekeraar kan u goed adviseren van welke vergoedingen in de aanvullende zorgverzekeringen u nog wel gebruik kunt maken.

Contract met alle verzekeraars
Voor 2024 hebben we met alle verzekeraars een contract afgesloten. Uw zorg wordt in 2024 vergoed volgens uw verzekeringsvoorwaarden. Dat kan betekenen dat uw verzekeraar niet alles vergoed. Checkt u dus goed de verzekeringsvoorwaarden op de website van uw zorgverzekeraar.

Mocht u een indicatie hebben voor de wet langdurige zorg (WLZ) dan doet het er niet toe welke zorgverzekering u heeft, u kunt altijd zorg krijgen van Horizon, thuis of in Horizon.

De vergoeding die u krijgt hangt af van de soort zorg, van de verzekering die u heeft en van de verzekeraar bij wie u die heeft.

Horizon biedt de volgende zorg:

ELV: Eerste Lijns  Verblijf
WLZ: Wet Langdurige Zorg
VPT: Volledig pakket Thuis
MPT: Modulair Pakket Thuis
ZVW: Zorg Verzekerings Wet
WMO: Wet Maatschappelijke Ondersteuning

 

Meer uitleg over deze soorten zorg vindt u hier: zorgsoorten en vergoedingen Horizon

Horizon Zorgcentrum is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Horizon Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Back To Top