Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+
(0226) 31 44 30

Rondleiding

Tijdens het kennismakingsgesprek informeren wij u over ons zorgcentrum en de eventuele wachtlijst. Wanneer u een rondleiding wilt, dan doen wij dat graag. Wij laten u ons zorgcentrum zien en bezichtigen onder meer een appartement. Bij een volledige bezetting van alle kamers nemen wij contact met u op zodra er ruimte beschikbaar komt. Op de dag van opname krijgt u met uw familie een rondleiding van uw contactverzorgende, waarbij u kennis maakt met alle faciliteiten die Horizon biedt.

Aanvragen indicatie CIZ

Voor informatie en het aanvragen van een CIZ indicatie verwijzen wij u naar https://www.ciz.nl/aanvraag-doen

Kosten

U kunt voor rekening van de Wet Langdurige Zorg in Horizon Zorgcentrum wonen en zorg ontvangen. Wel betaalt u mee aan de kosten door middel van de eigen bijdrage WLZ. Deze bijdrage is wettelijk verplicht. Hoeveel u betaalt aan eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Op de website www.zorgrekenen.nl kunt u inzien hoe hoog uw eigen bijdrage is.

U kunt voor meer informatie of een rondleiding ook direct contact opnemen met Horizon Zorgcentrum door te bellen naar 0226-314430 of e-mailen via info@horizonzorgcentrum.nl.

Horizon Zorgcentrum is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Horizon Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Back To Top